Odbradović o odlaganju utakmice: Problem je ogroman VIDEO

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 19:35

Odbradović o odlaganju utakmice: Problem je ogroman VIDEO

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović prokomentarisao je izjavu Saše Đorđevića da se četvrta utakmica Partizana i Real Madrida odloži.

Bivši selektor Srbije je zbog današnje tragedije u Beogradu predložio Partizanu i Real Madridu da ne odigraju četvrtu utakmicu plej-ofa Evrolige u četvrtak.

"Problem je ogroman što se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tiče termina, Kada bi mi mogli da igramo tu utakmicu? Kada bi mi mogli da igramo ako je što sam ja čuo biti tri dana žalosti. Real ima obeveze u njihovom prvenstvu, mi isto ovde, sve bi to dovelo do nekih pomeranja. Može da se desi da mora da se igra peta utakmica, kada bi mi tu utakmicu odigrali, Ne znam nije pitanje za mene, svi smo trenutno u šoku zbog tragedije, ima raznoraznih mišljenja, ja stvarno ne znam. Koliko sam ja shvatio mi ćemo igrati utakmicu sutra", kaže Željko Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.