Odbojkašice Partizana u istorijskom derbiju osvojile Superkup Srbije

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Partizana u istorijskom derbiju osvojile Superkup Srbije

Odbojkašice Partizan Vizure pobedile su Crvenu zvezdu sa 3:0 (25:23, 25:22, 25:10) u istorijskom derbiju za trofej Superkupa Srbije, prvom polse četiri decenije.

Ekipe su već u pripremnom periodu odigrale dve utakmice uz po jedan trijumf, a u zvaničnom meču, ekipa Partizana bila je ubedljiva.

U prvom setu su bile "crno-bele" bolje u završnici, u nastavku su koristile greške rivalki i preokrenule, a u trećem su furioznom igrom iskoristile potpuni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pad Zvezde.

Tako je odbojkašicama Partizana posle 74 minuta igre pripao prvi odigrani derbi posle 1972. godine, i najavljena je zanimljiva sezona u ženskoj odbojci.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Superkup Srbije: Partizan Vizura preko Zvezde do prvog trofeja (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 03.Okt.2013

Odbojkašice Partizana Vizure savladale su Crvenu zvezdu rezultatom 3:0, po setovima 25:23, 25:22, 25:10 u Superkupu Srbije.

Nastavak na Sportal.rs...

Odbojkašice Partizana u istorijskom derbiju osvojile Superkup Srbije

Izvor: Dzungla.org, 03.Okt.2013

Odbojkašice Partizan Vizure pobedile su Crvenu zvezdu sa 3:0 (25:23, 25:22, 25:10) u istorijskom derbiju za trofej Superkupa Srbije, prvom polse četiri decenije.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.