Odbojkašice Partizana pobednice drugog memorijalnog turnira „Dejan Brđović“

Izvor: KGsport.info, 24.Sep.2018, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Partizana pobednice drugog memorijalnog turnira „Dejan Brđović“

Odbojkašice beogradskog Partizana pobednice su drugog po redu memorijalnog turnira „Dejan Brđović“, koji je u subotu, 22. septembra, održan u kragujevačkoj hali „Gordana Goca Bogojević“.
Crno-bele su u velikom finalu pobedile ekipu Uba sa 3:0 (25:20, 25:21, 25:12) i zasluženo prigrabile pobednički pehar.
U meču za treće mesto odbojkašice Srema su sa takođe maksimalnih 3:0 u setovima savladale domaćina turnira, ekipu Red Fox- Smeč 5 iz Kragujevca, inače >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << člana Druge lige Centar.
Zajednička fotografija učesnika turnira
Za najbolju igračicu turnira proglašena je Milica Kubura, korektor Partizana.
Pehare, medalje i individualna priznanja učesnicima turnira dodelili su Biljana Mihailović, direktor svih mlađih selekcija reprezentacije Srbije, zatim Nenad Cvetković, generalni sekretar Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevac, kao i članovi porodice Brđović.
Željko Tanasković, proslavljeni odbojkaš i ugledni sportski funkcioner, otvorio je turnir
Inače, specijalni gost na otvaranju turnira bio je Željko Tanasković, predsednik Sportskog komiteta Svetske sportske školske federacije (ISF) i prvi čovek Saveza za školski sport Srbije, inače naš proslavljeni odbojkaš.
Foto: ŽOK Partizan/OK Red Fox Smeč 5
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Turnir “BOR 2018”: Košarkašice iz Bosne i Hercegovine zakazale finale sa Borankama [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 24.Sep.2018

Ženski košarkaški klub “RMU Banovići” iz Bosne i Hercegovine ostvarile su pobedu nad rivalkama iz Niša rezultatom 61:71 (19:20, 14:22, 16:8, 12:21) i na taj način obezbedile su prolazak u finale turnira, pa će se sutra za prvo mesto boriti protiv domaćina turnira ekipe ŽKK “Bor”. U meču...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.