Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2010, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine pobedili Partizan

NOVI SAD - U odbojkaškoj ligi mini ligi za plasman od 1.do 4. mesta, Vojvodina je u Novom Sadu savladala Partizan sa 3:1 u setovima.

Juče je Radnički u Beogradu savladao Crvenu zvezdu ubedljivo sa 3:0 u setovima. Tom pobedom ekipa iz Kragujevca preuzela je vođstvo na tabeli, sa bodom prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Vojvodina je trećem mestu, dok je sada Partizan četvrti, sa velikim bodovnim zaostatkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u odnosu na dve prvoplasirane ekipe.

Ovog vikenda počela je i ženska odbojkaška mini liga u kojoj se određuju prve 4 pozicije pred doigravanje. Juče je Crvena zvezda savladala Vizuru sa 3:0, a večeras Spartak u Subotici ekipu TENT-a istim rezultatom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.