Odbojkaši Vojvodine osvojili Superkup

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2020, 18:20

Odbojkaši Vojvodine osvojili Superkup

Odbojkaši Vojvodine osvojili su Superkup, pošto su, sa 3:1, savladali ekipu beogradskog Partizana. Novosađani su, tako, osvojili prvi trofej u sezoni.

Meč se igrao u maloj sali SPC "Vojvodina", a kako su i dalje važile strogo propisane mere, publici nije bio dozvoljen ulaz.

Prvi pehar je odbranjen! Na taj način crveno-beli krenuli su pravim putem ka ostvarenju zacrtanih ciljeva, pre svega ka odbranih svih pehara, koji su osvojeni prošle sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Domaćin je počeo prilično sigurno, brzo je stekao visoku prednost, pa je u jednom momentu bilo 12:5 i 17:10. Malo opuštanje na kraju bilo je dovoljno tek toliko da se protivnik približi u ublaži ubedljivo dobijen set Vojvodine. Ipak, opuštanje je potrajalo, prijem nije radio kako treba, dok su sa druge strane gosti zaigrali na sve ili ništa, servirali dobro, borili i za trenutak poremetili mir Novosađana. Iako se domaćin približio, Beograđani su uspeli da dobiju ovaj, kako se kasnije ispostavilo, počasni set.

Čim su konsolidovali redove, popravili koncentraciju, smanjili greške, sve je došlo na svoje. U drugom delu trećeg seta odlepila se Vojvodina, najviše zahvaljujući sjajnom Periću, ali su ga i ostali uspešno praili. Dominirao je do kraja utakmice Pavle Perić, ostali su maksimalno popravili igru, pa su posle 2:1, četvrti set dobili i najubedljivije.

Tako je slavlje na terenu male sale moglo da počne, a čini se da je nedostajalo samo to da uspeh podele sa svojim navijačima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.