Odbojkaši Niša završili sezonu, Partizan slavio i u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Mar.2021, 11:20

Odbojkaši Niša završili sezonu, Partizan slavio i u Beogradu

Ni u drugom meču četvrfinala plej-ofa odbojkaši Niša nisu uspeli da dođu do pobede, pošto je Partizan maksimalnim rezultatom 3:0 (25:19, 25:20, 25:18) slavio u SC "Master" i plasirao se u polufinale. Ekipa iz Niša ovim porazom završila je ovu sezonu.

Posle pobede u regularnom delu Superlige, odbojkaši Partizana pobedili su tim Dragana Svetozarevića i dva puta u doigravanju. Pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dana četa Bojana Janića je u "Čairu" slavila rezultatom 3:1, dok su sada zabeležili ubedljiviji trijumf. Koliko je tim iz Niša bio nervozan, govori i podatak da je napravljeno 29 grešaka. U sva tri seta, Partiz je na samom startu sticao prednost koju je održavao do kraja.

U prvom setu, pri rezultatu 8:7, domaći vezuju četiri poena i rešavaju pitanje osvajača ovog dela ige. Imali su prednost igrači iz Beograda i 20:13, a završen je rezultatom 25:19.

U drugom setu niški odbojkaši su uspevali najviše da pariraju, međutim ne i nešto više od toga, pa su izabranici Bojana Janića duplirali prednost (25:20). Treći period kao da su svi čekali da se što pre završi i da se okonča serija, čiji je početak kasnio dve nedelje zbog pozitivnih testova na virus korona u gostujućem timu. Serijom poena na sredini seta, Partizan je došao do osetnije prednosti koju nisu ispuštali i zasluženo se plasirali u polufinale, dok su odbojkaši Niša ovim porazom okončali sezonu.

Protivnik Partizana u polufinali biće aktuelni šampion Vojvodina, dok drugi polufinalni par čine Radnički i Spartak.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.