Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2021, 16:33

Odbijena i druga ponuda Partizana za Kvinsija Meniga

Tako tvrde holandski mediji

Tehnički direktor Tventea Jan Štrojer otkrio je da je klub odbio prvu ponudu Partizana, trener Aleksandar Stanojević da Parni valjak ne gleda samo Kvinsija Meniga, a mediji iz Holandije tvrde – nije prošao ni drugi zvanični pokušaj crno-belih da dođu do nekadašnjeg polaznika Ajaksove škole.

21.00: (1,17) Partizan (7,50) Voždovac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (16,0)

Kako tvrde izvori bliski Tventeu, ubrzo pošto je odbijena prva, na adresu kluba stigla je i druga ponuda iz Humske 1, ali da ni ona nije bila dovoljno dobra!

Nije poznato o kojem se novcu radi, ali je tamošnji novinari tvrde da nije bila adekvatna. Odnosno, na nivou onoga što Tvente želi za svog ponajboljeg igrača. Čini se da Tvente i dalje samo tvrdi pazar, odnosno da pokušava da izvuče više novca od Partizana. Doduše, Stanojević je poručio da je Partizan poslao ponudu i na drugu adresu, pošto se traži igrač Menigovih kvaliteta.

Ono što šef stručnog štaba Partizana želi jesu igrači koji mogu da pokriju oba krila, plus još jednog centarfora. Podsetimo, Partizanu je u međuvremenu propala ofanziva na Žilijena Ngoja iz Eupena.

Kvinsi Menig je odigrao dobru sezonu u dresu holandskog tima, pošto je na 32 ligaške utakmice upisao osam golova i dve asistencije. Specijalizovani sajtovi procenjuju da je Menigova vrednost na tržištu oko 900.000 evra.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.