Odbijen zahtev Partizana, finale Kupa ostaje u Surdulici

Izvor: B92, 14.Maj.2018, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijen zahtev Partizana, finale Kupa ostaje u Surdulici

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije razmotrio je predlog Partizana da se promeni domaćinstvo u finalu Kupa Srbije. Domaćin finala je Surdulica.

Dok je Partizan tražio promenu domaćinstva, lučanska Mladost je tražila Surdulica ostane domaćin i FSS je odlučio da se utakmica neće 'pomerati'.

Finale Kupa je 23. maja, a igraju Partizan i Mladost.

Dan ranije 22. maja u Surdulici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biće održana sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj će biti formirana nova Sudijska komisija, koja će dobiti mandat da napravi velike promene u sudijskim listama.

Novi član Odbora za hitna pitanja i Izvršnog odbora je potpredsednik FS Srbije Nenad Bjeković.

Da podsetimo, Partizan je promenu tražio zbog tri frakcije svojih navijača i jedne od drugih bi trebalo udaljiti kako bi se sprečili mogući sukobi među njima.

Prošlogodišnji šampion Srbije je tražio da se utakmica finala Kupa igra u Novom Sadu, Beogradu ili Nišu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FSS odlučio: Finale Kupa definitivno u Surdulici

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2018

Partizan, kao jedan finalista hteo je da se mesto odigravanja finala Kupa Srbije promeni, Mladost kao drugi finalista da ostane Surdulica, a sa njim se slagao i domaćin Radnik. Na kraju, kako javljaju u Fudbalskom savezu Srbije, odlučeno je da se poslednji meč ove sezone ipak igra na Gradskom stadionu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.