Od tima koji je pobedio Partizan do debakla u Železniku – Igokea tone

Izvor: B92, 04.Feb.2024, 19:58

Od tima koji je pobedio Partizan do debakla u Železniku – Igokea tone

Košarkaši FMP Železnika porazili su Igokeu 78:64 u 19. kolu ABA lige čime se nastavio vrlo loš niz rezultata ekipe iz Aleksandrovca.

Nije to bilo ni tako davno, Igokea je posle 10 kola imala učinak 8-2 da bi nakon toga upisala samo tri pobede i šest poraza.

Najveću pobedu, tada, u tom nizu trijumfa, Igokea je ostvarila u gostima kod Partizana međutim danas stvari ne stoje tako dobro po ovaj tim.

Pokazuje to i ovaj glat poraz na terenu ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja se bori za opstanak u ligi - FMP Železnika.

Bio je ovo šesti poraz Igokee u poslednjih osam utakmica.

FMP je dugo u krizi, već je promenio dva trenera, a pre ovog meča ie imao samo dve pobede u 12 utakmica.

Otuda je današnji trijumf, prvi za novog trenera "pantera" Sašu Nikitovića, bio od velike važnosti i moda najava boljeg niza rezultata.

Pitanje pobednika nije se dugo postavljalo - prednost je sve vreme bila na strani domaćeg tima.

Gosti su jedini egal imali na samom startu (2:2) posle ega je meč postao "jednosmerna ulica". Takvom razvoju situacije najviše je doprineo Matec Rebec sa 15 poena, 9 asistencija i 3 ukradene lopte.

Subotić je dodao 13, Kuzmić 12, Šaranović 11 poena.

Kod gostiju, Mario Nakić se izdigao iznad timskog sivila sa 18 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FMP pobedio Igokeu u Železniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2024

Košarkaši FMP-a pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Igokee rezultatom 78:60 u utakmici 19. kola ABA regionalne lige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.