Od sutra u prodaji karte za utakmicu Partizan-Anderleht

Izvor: S media, 11.Avg.2010, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra u prodaji karte za utakmicu Partizan-Anderleht

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će sutra pustiti u prodaju ulaznice za utakmicu protiv belgijskog Anderlehta u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ulaznice će moći da se kupe preko sajta Tiketlajn (www.ticketline.rs), kao i pozivom u kol-centar ove kompanije na broj 011 2030 570.

Cene ulaznica za severnu i južni tribinu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iznose 500 dinara, za Istok i Zapad 1.200, a za lože 2.500 dinara.

Svaki navijač moći će da kupi najviše četiri ulaznice.

Svi navijači koji kupe ulaznice za utakmicu sa Anderlehtom dobiće na poklon i ulaznicu za meč protiv Indjije, koji se igra 14. avgusta na stadionu Partizana u okviru prvog kola Super lige.

Utakmica Partizan-Anderleht igra se u sredu 18. avgusta od 20.45 na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.