Od poreza, pa nadalje - Kako je Partizan došao do 31 milion duga?

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020, 18:58

Od poreza, pa nadalje - Kako je Partizan došao do 31 milion duga?

Transfer Strahinje Pavlovića u Monako je olakšao situaciju, ali ako ovog leta ne bude još značajnih prihoda...

Par dana pošto je obelodanjeno da je dug Crvene zvezde na kraju prošle godine iznosio nešto više od 32 miliona evra, stigla je i informacija koliko je iznosio Partizanov dug na isti dan.

U pitanju je suma od oko 31 milion evra, ali potom je potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana Vladimir Vuletić na Tviteru potvrdio da u taj iznos nije uračunat novac od Pavlovcićevog transfera koji je realizovan početkom ove godine.

U svakom slučaju, dugovanja su velika, a ''Telegraf'' je potom objavio i kome su sve crno-beli dugovali prema podacima APR-a na kraju prošle godine.

 - Porez državi: 5.077.659 evra, ali Partizan je sklopio sporazum o odloženoj isplati duga na 60 meseci, uz grejs period.

- Dugovanja drugim klubovima u Superligi: 570.000 evra

- Dug prema igračima, sadašnjim i bivšim, po osnovu plata i premija: 5.803.625 evra, što ne iznenađuje, jer je u proteklih nekoliko godina često posle izlaznih transfera u inostranstvo stizala i informacija kako su pojedini igrači opraštali dug na rastanku sa klubom iz Humske.

- Trenerima se dugovalo (da li još uvek?) 1.045.540 evra.

- Dug prema FSS: 692.000 evra.

 - Dug prema klubovima u inostranstvu: 1.637.900 evra.

- Dug prema menadžerskim agencijama za transfere u inostranstvu: 1.227.225 evra.

Tu su i dva kredita, dugovi prema pojedinim firmama...

Ipak, sreća za crno-bele je što i ovog leta postoji veliko interesovanje za pojedine igrače, pa od potencijalnih transfera se očekuje zarada od bar još 10-15 miliona, ako ne i više.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.