Obradovićev asistent stavio šampionski prsten na humanitarnu licitaciju

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 13:36

Obradovićev asistent stavio šampionski prsten na humanitarnu licitaciju

Bogdan Karaičić, asistent Željka Obradovića u stručnom štabu Partizana, je izrazio želju da svoj šampionski prsten stavi na humanitarnu licitaciju.

Prsten od zlata koji je nemoguće izraditi bez odobrenja ABA lige, Bogdan je namenio za pomoć Lenki Lazarević, Isidori Vučković i Sergeju Bjelobabi.

Takođe, deo prikupljenih sredstava, Karaičić je namenio porodici nedavno preminulog prijatelja.

Humanitarna licitacija počinje 30.06. u 16 časova i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odvija se na zvaničnoj Instagram stranici KK Partizan. Početna cena prstena je 240.000 dinara.

Licitacija traje do ponedeljka, 10. jula tačno u podne! Najveći ponuđač će potom biti kontaktiran od strane Kluba i Bogdana Karaičića radi preuzimanja prstena i uplate novca u humanitarne svrhe.

Sam tok licitacije pratite na story objavama zvanične Instagram stranice KK Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.