Obradović vratio trojicu igrača iz kvalifikacija

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 10:58

Obradović vratio trojicu igrača iz kvalifikacija

Pred košarkašima Partizana nalazi se najbitniji deo sezone u Evroligi.

Crno-belima sledi duel protiv Anadolu Efesa koji ima veliki značaj u kranjoj borbi za plasman među deset najboljih ekipa na kraju regularnog dela Evrolige.

Zbog toga je trener Partizana Željko Obradović rešio da povuče četvoricu igrača iz njihovih reprezentacija ne bi li se dobro pripremili za presudne okršaje u najkvalitetnijem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evropskom košarkaškom takmičenju.

Tako su svoje nacionalne timove napustili Zek Ledej koji je još ranije napustio Azerbejdžan, jer je odbio da igra na utakmici protiv tzv reprezentacije Kosova. A treninzima crno-belih od 25 . februara su se dodali Mateuš Ponjitka, Bruno Kaboklo i Džejlin Smit. Sve je ovo urađeno posle dogovora sa selektorima nacionalnih timova.

To znači da će van tima biti samo trojica košarkaša koji nastupaju za reprezentaciju Srbije, to su Aleksa Avramović, Balša Koprivica i Ognjen Jaramaz.

Partizan se posle 26 kola Evrolige nalazi na 11. mestu tabele sa učinkom od 12. pobeda i 14 poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.