Obradović pred Real: Sigurno nije lako

Izvor: B92, 30.Mar.2023, 21:01

Obradović pred Real: Sigurno nije lako

U petak, 31. marta Partizan dočekuje Real Madrid u 32. kolu Evrolige.

Košarkaši Partizana su jako blizu prolasku u Top 8 Evrolige pošto imaju 17 pobeda i 14 poraza tri kola pre kraja.

Sada im u goste dolazi jedna od najboljih ekipa Evrolige, madridski Real.

U prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meču ove sezone, Partizan je u Madridu izgubio sa 105:97. Pred novi duel, trener crno-belih Željko Obradović kaže:

"Četvrta utakmica u sedam dana. Sigurno nije lako, ali tako je kako je. Znali smo taj raspored, da će biti veoma teško. Išli smo iz utakmice u utakmicu, imali smo dva dana, juče trenirali u nešto lakšem ritmu, a danas smo pokušali da odradimo trening kakav inače radimo pred utakmicu. Još juče smo krenuli da pričamo o Real Madridu, timu koji je u toj poziciji kojoj jeste. Pričati o Real Madridu i svemo onome šta on predstavlja u evropskoj košarci, i šta je ove godine sa ovim rosterom, mislim da nema potrebe. Čeka nas teška utakmica i još jedna prilika da damo sve od sebe i da vidimo da li možemo da odigrmo neke minute bolje nego na prethodnoj utakmici protiv Barselone", istakao je Obradović.

Dante Egzum je pred sutrašnju utakmicu izjavio:

"Znamo da je pred nama teška utakmica. Imali smo dva slobodna dana da se priremimo, nedelja za nama je bila veoma izazovna, ali trebalo bi da budemo dobri. U svaku ulazim sa željom da dam sve od sebe, ali ključno što želim je pobeda našeg tima", istakao je Egzum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.