Obradović potvrdio dobre vesti: Nemaš pravo ni da slaviš ni da se raduješ

Izvor: B92, 17.Dec.2023, 23:17

Obradović potvrdio dobre vesti: Nemaš pravo ni da slaviš ni da se raduješ

Košarkaše Partizana očekuje duplo kolo Evrolige, gde će u utorak i četvrtak igrati protiv Valensije i Real Madrida.

Partizan u Španiju putuju sa skorom 8-6, a Željko Obradović potvrdio je da će na tim mečevima moći da računa i na Frenka Kaminskog.

"Anđušić nije trenirao, ali putuje. U Beogradu ostaju Trifunović i Avramović. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sa druge strane Kaminski je trenirao, videćemo kako će izgledati sutra. Zato u Španiju idemo sa 13 igrača. Takva je Evroliga da je potrebno 15 igrača u rosteru, nadamo se da će se povređeni igrači oporaviti. Ono što je evidentno da igrači nisu imali povrede mišića od velikog preopterećenja, već su sve mehaničke prirode, od udaraca", rekao je Obradović, preneo je Mozzart sport.

Pričao je potom o prvom protivniku koji ih očekuje na španskoj turneji.

"Izašli smo danas pred igrače sa informacijama oko Valensije koja igra sjajnu odbranu. Imaju specifičan način kako preuzimaju i brane pik. Pokušali smo da objasnimo to igrače, radili 5 na 5 sa šutem pre svega. Putujemo u ponedeljak i tamo ćemo trenirati ponovo i tako se spremiti za meč u utorak".

Jedan od lidera Valensije je srpski reprezentativac Stefan Jović, o kome je Obradović imao samo reči hvale.



"On igra za tim, izvanredan igrač i ove godine igra sjajno. Sigurno su mnogo bitni igrači on i Kris Džons. Posvetićemo veliku pažnju njima. Oni igraju pametno zbog njega jer daje dozu pameti celoj ekipi", i
stakao je Obradović.

Crno-beli su u seriji dobrih rezultata, vezali su osam pobeda u svim takmičenjima.



"Naravno da je zadovoljstvo kada se pobeđuje, ali sa druge strane smo svesni sa ovoliko putovanja i utakmica...Nemaš pravo ni da slaviš ni da se raduješ. Ono što mnogo više radije da je igramo mnogo bolje. Neke stvari smo evidentno poboljšali, pre svega skok igru i odbrnau. Uz to imamo protok lopte u napadu i igramo kao pravi tim"
, poručio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.