Izvor: Piplmetar.rs, 18.Mar.2024, 18:30

Obradović posle Barselone: „Nesposobni smo da shvatimo…“

Trener Partizana Željko Obradović posle poraza od Barselone istakao je da je četvrta četvrtina bila ključna za poraz njegovog tima.
“Čestitam Barseloni na pobedi odigrali su odličnu utakmicu. Držali smo se tri deonice, ali je poslednja deonica presudila. Nismo dobro krenuli drugo poluvreme, ali smo imali priliku da se vratimo. Poslednja deonica je odlučila, Barselona je tražila igrača više u napadu, pojačali su odbranu što je kasnije rezultiralo lakim poenima. Zahvalio bih se navijačima koji su došli da nas podrže, ali mi nismo uspeli da im vratimo”, rekao je Obradović na konferenciji za medije.
U razgovoru sa srpske medije trener „parnog valjka“ detaljnije je opisao igru svoje ekipe. ...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.