Obradović o sukobu Zagorca i Kuruca: Neistina

Izvor: B92, 21.Nov.2021, 00:45

Obradović o sukobu Zagorca i Kuruca: Neistina

Željko Obradović trener Partizana demonatovao je navode da je došlo do fizičkog sukoba između Rodiona Kuruca i Radeta Zagorca.

Navodi se da su se Zagorac i Kuruc "zakačili" na treningu toliko da su "varnice" mogle da proizvedu tuču većih razmera.

Obradović je sve to demantovao:

"Ja ne pratim novine i natpise. Ali, Istine radi, moram da se oglasim i kažem da je ono što se pojavilo o sukobu Radeta Zagorca i Rodiona Kuruca - neistina! To može da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se prevede u neku drugu reč koju neću da kažem jer me je sramota. To je apsolutna neistina", rekao je Obradović, a potom objasnio da će Zagorac ostati kapiten nakon razgovora sa trenerom.

"Rekao sam i prošli put, pre tri dana, da je moja odluka i da ih ja donosim. Moja odluka je bila da je Rade Zagorac večeras kapiten i on će ostati kapiten. On i ja smo imali izuzetno dobar razgovor, pravi pošten, ljudski, gledali se u oči. On voli Partizan i daće sve za Partizan. Kao i Dangubić koji ima sve ljudske kvalitete da bude kapiten. Drago mi je što su navijači bili uz Zagorca večeras" dodao je strateg crno-belih.

Sledi reprezentativna pauza.

"Mnogo njih ide u reprezentaciju. Moraju da imaju na umu da su igrači Partizana iako igraju za reprezentaciju i da se tako ponašaju. Želim im da budu zdravi, srećni i takvi da se vrate. Plan i program smo napravili, individualan rad nas čeka. Moraćemo da vodimo računa i o reprezentativcima i da se spremimo za Igokeu. Svako treba da bude ponosan da igra za reprezentaciju svoje zemlje",podvukao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.