Obradović o KLS: Nemam pojma

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 22:38

Obradović o KLS: Nemam pojma

Košarkaši Partizana plasirali su se u polfunale ABA lige, posle pobede protiv Studentskog centra od 2-1 u seriji.

Crno-beli će u završnici regionalnog takmičenja igrati protiv Cedevita Olimpije, a pitanje na koje nema odgovora jeste da će crno-beli možda na kraju odlučiti da igraju i završnicu KLS.

To je bilo jedno od pitanja za trenera Partizana posle pobede portiv Studentskog centra u majstorici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 112:83.

"Nemam pojama", rekao je Obradović, a onda je novinarka dodala da je to je čudan odgovor.

"To nije čudan odgovor, to je da ja nema pojma o tome. Neću da se bavim time, to je tema koja ne postoji. Ja imam svoj tim koji spremam za Cedevita Olimpiju. Kada bude došao trenutak da se o tome priča, ja ću verovatno imati informacije od kluba. Nisam ja adresa za to. Ja sam trener, moj posao je da treniram igrače", poručio je Obradović.

Polufinalna serija ABA lige između Partizana i Cedevita Olimpije verovatno će početi u nedelju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NEMAM POJMA": Obradović nakon plasmana u POLUFINALE odgovorio na VAŽNO PITANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023

Dominacija Partizana....Košarkaši Partizana plasirali su se u polfunale ABA lige, posle poebde protiv Studentskog centra (112:83) od 2-1 u seriji. Crno-beli će u završnici regionalnog takmičenja igrati protiv Cedevita Olimpije, a pitanje na koje nema odgovora jeste da će crno-beli možda na kraju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.