Obradović na poluvremenu: Drugačija je utakmica bez Tavaresa

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 21:55

Obradović na poluvremenu: Drugačija je utakmica bez Tavaresa

Trener Partizana Željko Obradović istakao je da izostanak Valtera Taveresa dosta toga menja u seriji protiv Reala.

On je na poluvremenu izjavio da utakmica nije ista sa visokim centrom Madriđana i bez njega.

"Drugačija je utakmica bez Tavaresa. Kontrolišemo skok i to nam donosi rezultat. Bolja je i odbrana nego pre dve večeri. Potrebne su nam još dve pobede", poručio je Obradović.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan posle 20 minuta druge utakmice četvrtfinalne serije Evrolige vodi rezultatom 51:37 i vrlo je blizu vođstva od 2-0 u seriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ludnica" na aerodromu: "Grobari" dočekali košarkaše VIDEO

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 07:33

Navijači Partizana priredili su sjajan doček košrkašima, koji su se vratili iz Madrida sa dve pobede nad Realom..."Oooooo, Partizane na celom svetu najbolji si ti..", orlilo se na aerodromu "Nikola Tesla" u ranim jutarnjim časovima u petak...Dante Egzum se oduševio zbog skandiranja koje je dobio,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.