Obradović izneo detalje povrede Avramovića: Nadamo se manjoj pauzi

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 19:49

Obradović izneo detalje povrede Avramovića: Nadamo se manjoj pauzi

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je pred četvrtu utakmicu plej-ofa Evrolige da će Aleksa Avramović u petak imati operaciju šake.

Košarkaš Partizana se u toku treće utakmice povredio tako što je posle jednog prodora pao na levu ruku, koju je već ranije povredio.

Ovo znači da će crno-beli biti dodatno oslabljeni, jer zbog suspenzije na utakmici u četvrtak neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moći da igra Kevin Panter.

"Aleksa je povredio ruku i on će ići na operaciju u petak, to je samo druga ruka, ali ista stvar kao i prošle godine kada se povredio, pretpostavke da će biti manja pauza, ali ja ne bi sad o tome. Desilo se opet Aleksi nažalost. To je deo svega ovoga čime se mi bavimo", saopštio je trener Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.