Obradović: Velika zasluga iskusnijih igrača

Izvor: B92, 02.Okt.2022, 19:57

Obradović: Velika zasluga iskusnijih igrača

Trener Partizana, Željko Obradović, istakao je kako su odbrana i učinak iskusnijih igrača "prelomili" utakmicu u Zagrebu.

Košarkaši Partizana savladali su Cibonu sa 105:81 u prvom kolu ABA lige, a strateg crno-belih je na konferenciji za medije samo ustanovio detalje koji su rešili utakmicu.

"Apsolutno jasno da smo počeli utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prilično neagresivno i da je ekipa krenula da radi od sredine prve četvrtine. Promenili smo odbranu i to je dovelo do toga da smo krenuli bolje da se krećemo u napadu, da dolazimo do poena iz kontranapada i igramo mnogo laganije. Posledica toga je bio izvanredan šut, zaslugom pre svega iskusnijih igrača. Odigrali su ozbiljno, agresivno i čestitam im na tome," rekao je Obradović, pa dodao:

"Čestitam i Ciboni. Mlada su ekipu, imali su 26 asistencija govori u prilog tome da igraju kao tim, da prepoznaju stvari kako treba i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva."

Meč je delom obeležilo i 15 poena plejmejkera Cibone ,Borne Kapuste.

"Kad neko ima 15 asistencija to je fantastično. Želim mu da nastavi u tom stilu."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.