Obradović: To je najveći problem koji sam postavio

Izvor: B92, 26.Nov.2023, 16:44

Obradović: To je najveći problem koji sam postavio

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da crno-beli ne smeju da dozvole košarkašima Borca da postižu lake poene na meču devetog kola regionalne ABA lige.

Košarkaši Partizana dočekaće u ponedeljak od 20 časova ekipu Borca (TV B92).

"Igramo protiv tima koji igra izuzetno brzu košarku. Promenili su ekipu i način igre u odnosu na prošlu godinu. Tim koji igra u tranziciji, imaju veoma, veoma pokretne i brze igrače i to je prva stvar o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojoj treba da vodimo računa. Da ne dozvolimo da postižu lake poene u tranziciji. Odgledali smo mnogo utakmica, i ponavljam jos jednom, to je najveći problem koji sam postavio pred utakmicu, naša reakcija na njihovu brzinu, i na taj način kako igraju", izjavio je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Partizana Mateuš Ponjitka izjavio je da je Borac definitivno agresivan tim.

"Doći će i igrati fizički na visokom nivou, sa puno kontakta. Nažalost, dozvolili smo da svako pomisli da može da dodje i da nas pobedi u našoj dvorani. To moramo da prekinemo, moramo da budemo čvršći, da igramo bolje, jače, i da odbranimo naš teren. Moramo konačno da kliknemo i počnemo da pobedjujemo. Tako da će sutra biti veoma teška utakmica za nas, moramo da ostanemo jaki, igramo timski, i da pomognemo jedni drugima pri svakom posedu", naglasio je Ponjitka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obradović: Ne smemo da dozvolimo Borcu da postiže lake poene u tranziciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2023

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je danas da "crno-beli" ne smeju da dozvole košarkašima Borca da postižu lake poene na meču devetog kola regionalne ABA lige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.