Obradović: Shvatamo PAO najozbiljnije moguće

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 15:02

Obradović: Shvatamo PAO najozbiljnije moguće

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da njegova ekipa mora da prihvati Panatinaikos kao najozbiljnijeg mogućeg protivnika.

Košarkaši Partizana u petak od 20.30 dočekuju ekipu Panatinaikosa u okviru 34. kola Evrolige.

"Pripremali smo se kao i za svaku utakmicu do sada. Nama je važna utakmica i igraćemo sa željom da odigramo dobro i da pobedimo. Znamo da će dvorana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponovo biti puna, protiv tima koji po svemu onome kako izgleda tim koji imaju ne zaslužuje tu poziciju na tabeli. To je ono od čega moramo da krenemo, da ne razmišljamo na taj način već da ih prihvatimo kao najozbiljnijeg mogućeg protivnika. I tako smo se i spremali", istakao je Obradović za klupski sajt.

Bek crno-belih Danilo Anđušić tvrdi da njegov tim može da dodje do petog mesta pred početak plej-ofa.

"Verujem da je sigurno važna utakmica jer može da odluči na koga idemo u plej-ofu. Mislim da možemo da stignemo do pete pozicije, to ćemo saznati večeras. Želimo da završimo regularni deo sezone pobedom pred našim navijačima. Panatinaikos kao ekipa je odavno izgubila šanse za plej-of. Možda je to njima olakšavajuća okolnost, s obzirom da igraju bez ikakvog pritiska, znači da su samim tim opasniji. Svakako imaju sjajan tim i sjajna imena u timu bez obzira na njihovu poziciju na tabeli. Neće biti nimalo lako, ali verujem da možemo do pobede, da završimo na pravi način i da ovim ljudima pripredimo još jednom dobru košarku", zaključio je Anđušić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Da prihvatimo Panatinaikos kao najozbiljnijeg mogućeg protivnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da njegova ekipa mora da prihvati Panatinaikos kao najozbiljnijeg mogućeg protivnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Partizan se nada petom mestu, Obradović upozorava pred PAO!

Izvor: Piplmetar.rs, 14.Apr.2023, 06:30

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je predstojeća utakmica u Evroligi protiv Panatinaikosa važna za njegovu ekipu i dodao da „crno-beli“ na grčki tim gledaju kao na najozbiljnijeg mogućeg protivnika.. „Pripremali smo se kao i za svaku utakmicu do sada. Nama je...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.