Obradović: Primarni cilj je ABA liga, očekujem još veću motivaciju igrača

Izvor: Beta, 14.Maj.2023, 18:08

Obradović: Primarni cilj je ABA liga, očekujem još veću motivaciju igrača

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je od početka sezone primarni cilj ABA liga, kao i da veruje da će igrači biti još motivisaniji za početak plej-ofa u regionalnom takmičenju."Primarni cilj koji smo postavili ispred sebe je od početka bila ABA liga, i pretpostavljam da ćemo biti na nivou motivacije koji je bio prisutan do sada, možda čak i motivisaniji", rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.Košarkaši Partizana dočekaće u ponedeljak u hali "Aleksandar Nikolić" ekipu Studentskog centra, u prvom meču četvrtfinalne serije ABA lige.Crno-beli su ove sezone oba puta savladali crnogorski tim u regularnom delu ABA lige. U Beogradu Partizan je slavio sa 91:82, dok su na gostovanju pobedili sa 100:81.Obradović je rekao da su utakmice protiv Studentskog centra i prošle i ove sezone bile "zanimljive"."Studentski centar je uvek imao izvanredno pripremljene utakmice, tako će očekujem to i ovog puta, s obzirom da su oni imali vremena da se pripreme. Poštovanje prema protivniku i ogromna želja da se krene sa plej-ofom ABA lige", rekao je on.Partizan u duel sa podgoričkim timom ulazi nakon eliminacije u četvrtfinalu Evrolige od Real Madrida. Crno-beli su posle vođstva 2:0 u seriji poraženi sa 2:3.Obradović je dodao da je igračima posle ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Primarni cilj je ABA liga, očekujem još veću motivaciju igrača

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je od početka sezone primarni cilj ABA liga, kao i da veruje da će igrači biti još motivisaniji za početak plej-ofa u regionalnom takmičenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.