Obradović: Pričali smo o svemu, nismo ovo očekivali

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 22:59

Obradović: Pričali smo o svemu, nismo ovo očekivali

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan posle pobede svog tima protiv Asvela.

Crno-beli su u drrgom kolu Evrolige kao gosti savladali Asvel 88:62 i tako upisali prvi trijumf u elitnom takmičenju ove sezone.

"Počeli smo Evroligu pre sedam dana na veoma loš način. Razgovarali smo sa igračima, pokušali smo da pronađemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugi način i da razumemo kako treba da igramo Evroligu ako želite da dobijete. Danas smo krenuli sa agresivnom odbranom večeras, dali su nam dosta šansi da trčimo. Igrali smo pametno u napadu sa kvalitetom koji imamo kao tim. Bilo je momenata kada smo pali, ali igrali smo utakmicu protiv dobrog tima. Mislim da je Asvel bolji nego prošle sezone i želim im sve najbolje u sledećim mečevima", rekao je Obradović.

On je potom čestitao svom timu i istakao da nije očekivao ovako lak meč.

"Čestitam mojim momcima na pobedi, bila je lepa atmosfera i želim da se zahvalim svim našim ljudima koji su došli da podrže Partizan večeras, to je za nas jako važno. Nismo očekivali ovako lak meč. Mislili smo da će biti drugačije. Pričali o svemu, pogotovo posle meča Asvela i Zvezde. Ovo je opasno po nas, jer na ovakvim utakmicama ekipe ne moraju da igraju čvrsto u Evroligi", poručio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Obradović: Verovatno ću naći situacije i kojima nisam zadovoljan

Izvor: Danas, 12.Okt.2023

Trener Partizanovih košarkaša Željko Obradović je zadovoljan kako su crno-beli odreagovali u Evroligi posle ubedljivog poraza u Tel Avivu protiv Makabija u prvom kolu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.