Obradović: Ostali su verni svojim idejama

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 10:45

Obradović: Ostali su verni svojim idejama

Košarkaši Partizana gostuju Zadru u ponedeljak u 26. kolu ABA lige.

Za crno-bele ostale su još dve utakmice do završetka ligaškog dela regionalnog šampionata, a meč u dvorani "Krešimir Ćosić" igra se od 18 sati.

Crno-beli će nakon ranog jutarnjeg leta za Zagreb i potom vožnje autobusom, stići dan pre meča u Dalmaciju.



"Otprilike isto što smo pričali pred prvu utakmicu protiv Zadra. Oni su ostali verni svojim idejama kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žele da igraju i ja im zaista čestitam na tome. Od početka lige do sada nisu menjali ništa, igraju mnogo toga u tranziciji, imaju veliki broj šuteva za tri poena. Tačno je definisana igra u napadu, takođe i u odbrani i sve ono što smo pripremali za prvi meč, to je to. Moramo da zaustavimo njihovu igru u tranziciji i veliki broj šuteva za tri poena nakon kojih dolazi ofanzivni skok. Tako da mislim da nas očekuje veoma teška utakmica",
poručio je trener Partizana Željko Obradović.

Centar Parnog valjka Alen Smailagić veruje da tim uspeti da bude fokusiran i da će uspeti da ponese pobedu za Beograd.

"Očekivano je da ćemo biti umorni ali se očekuje da damo sve od sebe. Verujem da ćemo biti dovoljno koncentrisani, spremni i odgovorni da pobedimo u toj utakmici i da na pravi način kroz ove dve preostale utakmice privedemo ligaški deo sezone kraju", rekao je Smailagić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.