Obradović: Oscilacije moramo da svedemo na najmanju moguću meru

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 23:27

Obradović: Oscilacije moramo da svedemo na najmanju moguću meru

Partizan slavio protiv Cibone u Zagrebu.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras, posle utakmice sa Cibonom, da njegova ekipa mora da smanji oscilacije tokom meča na najmanju moguću meru. Košarkaši Partizana pobedili su večeras na gostovanju u Zagrebu ekipu Cibone rezultatom 87:74 u utakmici 16. kola ABA lige.

 - Bilo mi je zaista veliko zadovoljstvo da igram u dupke punoj dvorani i sjajnoj atmosferi. Ciboni želim sve najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u periodu i godinama koja slede. Mi smo imali problema tokom meča, dugo smo tražili željeni ritam, na kraju smo uspeli da stignemo do cilja, a nedugo zatim i pobede - istakao je Obradović na konferenciji za novinare.

Dodao je da je njegova ekipa imala oscilacije tokom utakmice.

 - Loše smo počeli, imali smo dvocifreni minus, napravili smo preokret, stigli do kapitala koji smo sačuvali do kraja meča. Imali smo oscilacija, ali je to sve normalno u ritmu u kojem se nalazimo. Cilj je da spomenute oscilacije svedemo na najmanju moguću meru, na minimum. Razumem umor, razumem da ekipa ne može da igra na vrhunskom nivou svaku utakmicu, ali ne razumem da se primaju laki poeni bez bonusa - zaključio je Obradović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.