Obradović: Oni su naša moć; Nije bitno koji ćemo biti VIDEO

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 00:16

Obradović: Oni su naša moć; Nije bitno koji ćemo biti VIDEO

Trener Partizana Željko Obradović presrećan je zbog plasmana u plej-of Evrolige.

Crno-beli su se posle osam godina vratili u elitno takmičenje i odmah izborili mesto među osam najboljih klubova Evrope.

Obradovićev tim je to uradio kolo pre kraja regularnog dela šampionata, pobedom u Monaku 88:84.

"Pre svega, šta reći, srećan sam što smo pobedili utakmicu večeras i da budemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << među osam najboljih u Evroligi. Svaka čast mojim igračima na svemu što su do sada uradili. Bila je ovo teška utakmica protiv tima koji je već u prva četiri i imaće prednost domaćeg terena u plej-of seriju. Čestitke i njima, ali i našim ljudima, koji su naša moć, koji pokreću tim, gde god da igramo. Imamo toliko navijača koji su i ovde bili večeras da nas podrže. To nam daje snagu da budemo na nivou na kojem je potrebno", rekao je Obradović.

Obradović ističe da nije upoznat sa kalkulacijama o potencijalnom rivalu u plej-ofu.



"Upravo su me informisali da ne možemo da budemo osmi. Možemo da budemo peti, šesti ili sedmi, ali to nije bitno. Igraćemo na nivou na kojem smo već bili".


Partizan je poslednji put u plej-ofu igrao pre 13 godina, kad je preko Makabija stigao do Fajnal-fora.



"Prerano je to. Da vidimo gde ćemo biti i šta ćemo biti...",
zaključio je ŽOC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan u najboljih osam Evrolige posle 13 godina

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Apr.2023

Košarkaši beogradskog Partizana plasirali su se u plej-of Evrolige (Euroleague) pobedom u Monaku protiv istoimenog tima sa 88:84. Partizan je tako 7. aprila kolo pre kraja ligaškog dela pobedom u kneževini obezbedio učešće u „top osam“ evropskog elitnog klupskog takmičenja prvi put posle...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.