Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2021, 22:36

Obradović: Odigrali smo baš dobre tri četvrtine, znali smo da oni nikad ne odustaju

"Srećan sam sam što smo mi ovako započeli takmičenje. Čestitao bih mojim igračima, ispoštovali smo dogovor", rekao je trener Partizana

Košarkaši Partizana su evropsko putovanje započeli pobedom u Hamburgu. Ubacili su na prvom gostovanju u Evrokupu 106 poena, primili 97. U trećoj četvrtini su imali i maksimalnih plus 28, ali su dozvolili protivniku da im se približi i na kraju obezbedi sasvim pristojan poraz sa jednocifrenom razlikom.

Oba tima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su odigrala dobru utakmicu, verujem da je publika uživala. Mnogo poena je postignuto... Mi smo odigrali baš, baš dobro u prve tri četvrtine. Pripremali smo se za Hamburg kao za tim koji nikada ne odustaje. Bore se do kraja i tako je bilo i ovog puta. Čestitam njima na dobroj utakmici, a srećan sam sam što smo mi ovako započeli takmičenje. Čestitao bih mojim igračima, ispoštovali smo dogovor i odigrali dobro večeras“, rekao je Željko Obradović posle pobede protiv Hamburga.

Hamburg je debitant u Evrokupu, pa je manje poznat u odnosu na neke druge timove koji su standardni u evropskim takmičenjima.

Nismo bili iznenađeni njihovim izdanjem, imali smo dobar skauting, znali smo da šutiraju mnogo trojki. I danas su imali 35 pokušaja za tri. Uvek idu na ofanzivni skok, prave zamke za loptu. Ako niste koncentrisani, kao što je bio slučaj sa mojim igračima nekoliko puta, kazniće vas odmah“.

Partizan je večeras ponovo imao problem sa izgubljenim loptama. Od početka sezone trener napominje da na tome moraju da rade. Ovog puta su zabeležili 22 izgubljene lopte.

To je sve deo igre. Koliko bismo mi poena dali, da smo imali manje izgubljenih lopti. Sad smo dali 106 poena. Da smo imali 11 izgubljenih lopti, koliko bismo dali poena... Spremaćemo to za sledeći meč, da nam se ne dešava slično“, zaključio je Željko Obradović.

e

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.