Obradović: Nismo bili strpljivi u napadu

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 21:13

Obradović: Nismo bili strpljivi u napadu

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović bio je nezadovoljan posle poraza od Barselone u trećem kolu Evrolige.

Crno-bele su u Štark areni izgubili od Barselone 83:92, što im je treći poraz u sezoni.

"Čestitam Barseloni, igrali su 40 minuta dobro. U prvom poluvremnu lopta nije cirkulisala kao što je trebalo. Rekacija je jedino bila u drugom poluvremenu, bilo je situacija gde su imali drugi i treći ofanzivni skok. Nismo bili strpljivi u napadu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Barselona je brzo prenosila loptu, to je odlučilo utakmicu", rekao je Obradović na konfrenciji za medije.

Ovaj meč propustio je Mateuš Ponitka.

"Ponitka je odradio trening, prijavio povredu ramena pred utakmicu. Nije bilo moguće da igra. Smailagić je juče iskrenuo zglob, uradili smo sve da se osposobe. Ponitka večeras nije bio u timu, neće ni u Atinu putovati. Odn je divan momak, koji želi igra. On je bio toliko tužan i razočaran što neće biti u timu. Ovaj tim ima kvaliteta, ali sami sebe treba da analiziramo, zašto radimo nešto pogrešno, a zašto ne reagujemo kako treba... Sitne stvari, koje prave razliku", rekao je Obradović.

Ponovo je govorio i o pojačanjima.

"Odigrali smo tri utakmice, a ima ih još. Što se tiče, ne znam kome je to zanimljivo. Želimo da dovedemo još jednog igrača, a kakvo je stanje na tržištu, nema toga što bi nama pomoglo, Imamo odgovornost prema igračima i navijačima", poručio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obradović: Nismo igrali kao tim

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa izgubila večeras od Barselone zbog lošije igre u prvom poluvremenu i izostanka timske igre.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.