Obradović: Nije bilo dovoljno

Izvor: B92, 20.Jan.2023, 00:22

Obradović: Nije bilo dovoljno

Trener Partizana Željko Obradović je posle poraza od Valensije u "La Fonteti" (89:81) bio nezadovoljan odlukama svojih igrača u poslednjim, odlučujućim minutima

Njegovo izlaganje na konferenciji za medije potrajalo je izuzetno kratko, a istakao je kako dobri minuti u drugom poluvremenu nisu bili dovoljni za trijumf.

"Čestitam Valensiji. Igrali su agresivno, sjajno prvo poluvreme, mi smo pokušali da se vratimo u drugom poluvremenu. Imali smo dobre minute, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to nije bilo dovoljno za pobedu", rekao je Obradović.

Trener crno-belih je istakao da i Valensija i Partizan zaslužuju učešće u eliti.

"Verujem da da, da obe ekipe zaslužuju da budu u Evroligi. Ceo svet zna šta Valensija ima ovde, to je tim zaslužuje koji bude da bude u Evroligi kao i mi, verujem u ovaj tim, imamo tradiciju i projekat koji predstavlja proces".

Obadović je prokomentarisao i nastup Matijasa Lesora koji je meč završio sa pet faulova već početkom četvrte deonice.

"Važan je igrač. Ne mogu da dam mišljenje za dva faula, verujem da je na kraju presudilo prvo poluvreme, bili smo dosta spori, imali smo loše odluke u napadu. Ukoliko želiš da pobediš u Evroligi, ne možeš da izgubiš 15 lopti i da imaš isti broj asistencija, pričamo o napadu, a što se tiče odbrane, poslednjih pet napada smo dopustili dva šuta za tri poena i tri za 2+".

Partizan posle ove utakmice ima skor 9-11, a u sledećem kolu će igrati protiv Crvene zvezde u "Pioniru".

Do tada, Partizan će u nedelju gostovati Studentskom centru u Podgorici u meču ABA lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.