Obradović: Neki igrači imaju druge uloge, Naneli ima problem

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 15:11

Obradović: Neki igrači imaju druge uloge, Naneli ima problem

Trener košarkaša Partizana Željk Obradović izneo je svoja očekivanja pred duel 27. kola Evrolige, gde će crno-beli dočeketi Anadolu Efes.

"Na prvom mestu, oni su sa novim trenerom. Izgubili su finale kupa od Fenera. Neki igrači su dobili nove uloge. Čovek koji je sada trener je bio dugo godina pomoćni i veruje igračima. Igraju veoma dobro. Ono što je važno za nas jeste da smo dobili određeni broj igrača u nedelju, reprezentativci Srbije su se priključili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << danas", rekao je Obradović i dodao.

"Odradili su jedan trening. Oni koji su se vratili u nedelju su veoma posvećeni, radili su dobro", rekao je on.

Ipak nije sve idealno, jer je trener Partizana otkrio da Naneli zbog problema sa povredom nije trenirao.

"Džejms ima problem sa ramenom, desilo mu se u finalu Kupa. Nije trenirao ni Tristan koji je osetio bol u kolenu", rekao je Obradović.

Trener Partizana je pozvao navijače da u velikom broju dodju na meč sa Efesom.

"Navijači Partizana su poznati po tome da će uvek dati podršku. Moram da iskoristim priliku da ih zamolim da podrže tim i igrače i da mi iz te energije, iz onoga što daju timu, dodjemo do dobrih rezultata. Ovaj klub postoji i takav je kakav je zahvaljujući njima. Svi mi ostali smo prolazni, dolaziće novi ljudi, ali ono što je snaga Partizana - to su ovi ljudi. Svi smo mi zamenljivi i ovaj klub će da postoji i bez nas, ali oni su ta snaga, jer su najbolji navijači na svetu", zaključio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.