Izvor: RTS, 04.Feb.2022, 15:10

Obradović: Maksimalno poštovanje prema Borcu

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči duela protiv Čačana u 19. kolu ABA lige istakao je veliki kvalitet suparnika i nadu da će njegov tim na treningu dobro uvežbati pripremljene taktičke zadatke kako bi nadigrali tim Borca.
Tim Partizana je u subotu od 17 časova domaćin čakanskom Borcu u u hali "Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nikolić".
"Igrali smo već u Čačku. Kao i uvek, imamo maksimalno poštovanje prema Borcu, rekao je trener Obradović.

Strateg crno-belih je istakao dobru pripremljenost rivala i posebno istakao igru Radovana Đokovića.
"Odigrali su dobro poslednju utakmicu, uhvatili su ritam, vratio im se bitan igrač, Radovan Đoković koji ima kao napadač izuzetan kvalitet. Mi ćemo probati da sa jednim treningom reagujemo i da se spremimo što bolje", rekao je Obradović za klupski sajt.
Krilni centar Partizana Alen Smailagić istakao je da je Borac jako nezgodna ekipa.
"Borac u Beograd dolazi nakon pobede, a mi nakon putovanja i slabo odigrane utakmice, ali se nadamo da ćemo se vratiti pobedničkom nizu i da ćemo se pokazati u pravom svetlu", porucio je Smailagić.
Utakmica Partizana iBorca igra se u hali "Aleksandar Nikolić" u subotu od 17 sati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Marinović pred Partizan: Da ostavimo bolji utisak

Izvor: B92, 04.Feb.2022

Trener Borca Marko Marinović rekao je da će njegov tim pokušati da se odmeri u meču protiv Partizana u 19. kolu ABA lige..."Ekipa Partizana je među najjačima u ligi. Imali smo sasvim dovoljno vremena da se pripremimo, tako da u dobrom raspoloženju čekamo početak susreta", izjavio je Marinović..."Želimo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.