Izvor: RTS, 25.Nov.2022, 10:37

Obradović: Kvalitet Reala odlučio pobednika

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je "crno-belima" bilo teško da igraju protiv Reala, koji je kandidat za Fajnal-for Evrolige. Naglasio je da je za timom nekoliko vrlo teških mečeva što svakako utiče i na rezultat.
Košarkaši Partizana su u Madridu poraženi od Reala sa 105:97 u desetom meču Evrolige, a trener crno-belih se osvrnuo i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na raniji meč sa Barselonom istakavši da je i to uticalo na ishod duela sa Realom.

"Veoma je teško bilo igrati nakon jakog tima kao što je Barselona i doći ovde, oba tima su kandidati za F4. Imali smo probleme u meču s Barselonom, povredu Alena Smailagića zbog koje je bio van terena neko vreme. Igrate protiv tima koji je jednako jak i moćan. Kvalitet koji Real ima odlučio je pobednika. Čestitam Realu i želim mu puno sreće u nastavku sezone", rekao je Obradović, preneo je zvanični sajt Partizana.
Partizan će u narednom kolu na svom terenu dočekati Valensiju.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.