Obradović: Igraš sa svima, pre ili kasnije VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2023, 19:22

Obradović: Igraš sa svima, pre ili kasnije VIDEO

Trener Partizana Željko Obradović kaže da će protiv Makabija njegov tim probati da odigra dobru utakmicu.

Dve ekipe sastaju se u Tel Avivu u četvrtak od 20.05, a trofejni stručnjak je pred put u Izrael razgovarao sa novinarima.

"Igramo protiv Makabija. Zna se kakva nas atmosfera očekuje na tom terenu sa zaista fenomenalnom podrškom koju navijači Makabija pružaju svom timu. Isti trener vodi tim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaju promene u rosteru, ali je način igre isti. To znači, puno tranzicije, žele u kontranapad kada prime koš, njihova energija u ofanzivnom skoku je tu. Moramo da ne dozvolimo Makabiju drugu i treću priliku. Dosta toga rešavaju kroz igru 1 na 1, a imaju i specifičan napad. Videćemo kako ćemo reagovati", rekao je Obradović i dodao:

"Pre ili kasnije, uvek igraš sa svima. Ne razmišljamo na taj način. Makabi je prvi, probali smo da se spremimo najbolje, da igramo maksimalno, da probamo da odigramo dobru utakmicu i da vidimo gde smo".

Željko može da računa na sve prvotimce.

"Sitni problemi su tu, nadam se da ništa neće uticati da ekipa bude kompletna", kazao je Željko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) Željko Obradović najavio prvi meč Partizana u Evroligi: Zna se kakva nas atmosfera očekuje u Tel Avivu

Izvor: Danas, 03.Okt.2023

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je njegov tim spreman za duel prvog kola Evrolige protiv Makabija, koji je na programu u četvrtak (20.05).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.