Obradović: Gilespi je profitirao od saigrača, to nema veze sa njim

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 23:29

Obradović: Gilespi je profitirao od saigrača, to nema veze sa njim

Trener Partizana Željko Obradović je izneo utiske posle poraza od Crvene zvezde, u okviru 19. kola Evrolige.

Crveno-beli su savladali "večitog" rivala 88:72.

Obradović je istakao da je potpun zaslužena pobeda Zvezde.

"Zvezda je igrala mnogo bolje od nas i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaslužila pobedu. Drugo poluvreme bolje od prvog", rekao je Obradović.

Loša igra u prvom delu meča.

"Najgore prvo poluvreme."

Gilespi je imao odličan meč iza sebe, ipak Obradović smatra da to nije njegova zasluga.

"Gilespi je profitirao na tome što igra sa saigračima koji razumeju košarku. Pričam za spoljne igrače Crvene zvezde. Isključivo njihova zasluga. To nema neke mnogo veze sa njim."

Uticaj atmosfere na igrače i njega.

"Na mene nije sigurno uticalo, niti me zanima atmsofera i ne bavim se time. Navijači Crvene zvezde vole i bodre svoj klub. Dal su uticali na moje igrače, veliko je pitanje."

Stagnacija u napadu.

"Ako ekipa kao što je Partizan, igra na nivou na kojem je igrala, a prethodno je pobedila Zvezdu dva puta. Sada devet izgubljenih lopti i dve asistencije. Svima je dovoljno jasno šta se dešavalo na terenu. Apsolutno bez ideje", zaključio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽOC RAZOČARAN: ‘Najgore prvo poluvreme Partizana u Evroligi ove sezone!’

Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2024

‘Gilespi je profitirao od igrača Zvezde koji igraju na spoljnim pozicijama.’ Košarkaši Crvene zvezde dobili su prvi ovosezonski derbi protiv Partizana rezultatom 88:72 u okviru 19. kola Evrolige. Trener ‘crno-belih’ Željko Obradović nakon meča nije bio baš rečit, ali je istakao...

Nastavak na HotSport.rs...

Žoc nije mogao da sakrije nesređenost misli na konferenciji: "Jako lepo pitanje, samo šteta..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024

I dalje je nejasno zašto je Partizan toliko slabo odigrao...Košarkaši Crvene zvezde slavili su u večitom derbiju protiv Partizana u okviru Evrolige. Rezultat je bio 88:72...Trener crno-belih Željko Obradović održao je kratku konferenciju posle meča...- Verujem da je Zvezda bila bolja večeras,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Gilespi o publici: Igrao sam svuda po svetu, ništa slično nisam video

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 00:08

Košarkaš Crvene zvezde Fredi Gilespi odigrao je najbolji meč od kako je nedavno stigao na Mali Kalemegdan...I izabrao je pravo vreme da u 19. kolu Evrolige protiv Paritzana postigne 14 poena i uhvati pet skokova...Zasluge idu Janisu Sferopulosu, koji nije na Gilespija stavio nepotrebni pritisak..."Trener...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.