Obradović: Druga četvrtina je bila izvanredna i samo smo nastavili u tom stilu

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 20:17

Obradović: Druga četvrtina je bila izvanredna i samo smo nastavili u tom stilu

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izneo je utiske posle pobede protiv Igokee u ABA ligi.

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali Igokeu u Laktašima u meču 20. kola regionalne lige 98:62 i tako je prekinuo niz od pet poraza u nizu u svim takmičenjima.

"Hvala navijača Partizana na svemu što su uradili u Laktašima na dočeku i večeras na fantistično ambijentu. Mislim da smo odigrali koncentrisano, druga četvrtina je bila izvanredna, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onda smo u tom stilu i nastavili. Čestitam igračima na pobedi. Igokea je mnogo drugačiji tim nego u prvom delu sezone, napravila je mnogo dobrih stavrai, želim im sve najbolje u budućnosti. Ljudima iz Igokee želim da se zahvalim na gostoprimstvu", rekao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obradović: Odigrali smo veoma koncentrisano

Izvor: Danas, 11.Feb.2024

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras da je njegova ekipa protiv Igokee odigrala koncentrisano, i dodao da je druga četvrtina bila "izvanredna".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.