Obradović: Da li sam besneo?

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 22:39

Obradović: Da li sam besneo?

Trener Partizana Željko Obradović upitan je posle pobede i u drugom meču finala ABA lige da li je čuo uvrede na račun Nemanje Nedovića.

Iskusni stručnjak nije želeo da zalazi u to i poručio je predstavnicima medija da se oni bave time i istaknu ko je i zbog čega nekoga provocirao.

"Da vam kažem nešto, pokušavam da budem koncentrisan na vođenje tima. Nešto sam čuo, a nešto nisam, ja od prvog momenta ponavljam iste stvari i nikada nisam rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lošu stvar za protivnika i molio sam navijače na fer i sportsko navijanje. Nemojte meni to da postavite pitanje i bavite se time ko provocira i zašto provocira. Ovo je na višem nivou", rekao je Obradović.

Trener crno-belih se potom osvrnuo i na izveštavanje medija kojim nije zadovoljan.

"Prošli put smo imali situaciju da mi je Rada postavila pitanje i da je ispalo da sam besneo na konferenciji za medije ili sam najnormalnije odgovorio? Da li je to način? To je klik pa ljudi vide da uđu... Vratimo se na staru priču da zakon o sportu sve rešava. Ja ću uvek da branim pojedinca i ne treba vulgaran biti ni prema jednom čoveku i ja sam protiv toga. Kako da utičem na to? Ne znam. Nikoga ne treba napadati verbalmo, a ne daj Bože fizički", poručio je najtrofejniji evropski trener", zaključio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obradović: Igrači su zaslužili pohvale, okrećemo se narednom meču

Izvor: Danas, 15.Jun.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović čestitao je večeras svojim igračima na drugoj pobedi u finalu ABA lige, i dodao da se sada okreću narednoj utakmici sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.