Izvor: RTS, 07.Feb.2023, 16:02

Obradović: Bajern se ne predaje, moramo da budemo oprezni

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da "crno-beli" moraju da budu oprezni, ako žele da ostvare dobar rezultat na gostovanju Bajernu u meču 24. kola Evrolige.
Partizan će u četvrtak od 20.30 časova igrati sa Bajernom u Minhenu. "Crno-beli" su 29. decembra prošle godine u Beogradu pobedili nemački klub sa 83:77.

"Utisak, koji je ostao iz prve utakmice da je to jedna jako agresivna ekipa i tim koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se ne predaje nikada. Imali smo u jednom trenutku i 15 razlike, ali smo ušli u neizvesnu završnicu. Takva je bila i utakmica Bajerna pre nekoliko dana u Barseloni. Gubili su, ali su na kraju imali posed za pobedu. Jasno je da moramo da budemo oprezni", rekao je Obradović na konferenciji za novinare u Beogradu.
To je tim koji može da menja postave, da izlazi sa četiri mala i četiri visoka igrača, naveo je trener Partizana.
"Crno-beli" imaju učinak od 12 pobeda i 11 poraza, dok je Bajern ostvario devet trijumfa i 14 poraza.
Obradović je rekao da ima samo jednu želju, a to je da prestane da se povećava broj žrtava zemljotresa u Turskoj.
"Čuo sam se sa ljudima iz Turske, tragedija je velika i nadamo se i molimo da neće biti više žrtava", istakao je Obradović.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AU, ALEKSA Grobari širom otvorenih očiju gledaju Avramovića na treningu! Mole se da ovo isto pokaže u četvrtak (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023

Čeka se veliki meč...KK Partizan u četvrtak od 20.30 časova igra meč Evrolige protiv Bajerna u Minhenu...Nišanske sprave su podešene, svi jedva čekaju susret, a navijače je posebno obradovao snimak Alekse Avramovića koji vežba šut na treningu...Kao što možete videti, Aleksa je zapet kao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Partizan bez važnog igrača: "Ne oseća se dobro"

Izvor: B92, 07.Feb.2023

Partizan bi mogao da bude oslabljen u sledećem meču Evrolige, na gostovanju ekipi Bajerna u Minhenu...Kako je medijima u utorak saopštio trener Željko Obradović, grčki krilni igrač Janis Papapetru je pod znakom pitanja za put u Nemačku..."Jedino Papapetru nije trenirao, ne oseća se dobro, ali...

Nastavak na B92...

Obradović: Moramo da budemo oprezni

Izvor: B92, 07.Feb.2023

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da crno-beli moraju da budu oprezni, ako žele da ostvare dobar rezultat na gostovanju Bajernu u 24. kolu Evrolige...Partizan će u četvrtak od 20.30 časova igrati sa Bajernom u Minhenu...Crno-beli su 29. decembra prošle godine u Beogradu pobedili nemački...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.