Obavezuje nas ime Partizana

Izvor: RTS, 27.Sep.2013, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obavezuje nas ime Partizana

Trener srpskog šampiona Vuk Rašović istakao je da će njegov tim i u Novom Sadu protiv Vojvodine ići na pobedu. Vojvodina je jedan od naših najvećih konkurenata. Ipak, ne bih bio zadovoljan bodom, Partizan u Srbiji uvek teži pobedama, jer nas ime i tradicija kluba obavezuje na to, istakao je trener crno-belih.

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović najavio je da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Novom Sadu, uprkos tome što su Novosađani izuzetno nezgodan rival i jedan od konkurenata u šampionskoj trci.

"Vojvodina je jedan od naših najvećih konkurenata, dugo su na okupu, a tim je značajno pojačan u letnjem prelaznom roku. Pamtimo njihove igre u Evropi, a i prethodni naši dueli sa njima nas teraju na oprez. Ipak, ne bih bio zadovoljan bodom, Partizan u Srbiji uvek teži pobedama, jer nas ime i tradicija kluba obavezuje na to", rekao je Rašović.

On je istakao da ekipa raste iz utakmice u utakmicu i da očekuje da bude još bolja.

"Težimo da budemo sve bolji i nadam se da će to tako i biti. Igraćemo bez povređenih Đembe-Đembe i Ostojića. Ninković je izdržao suspenziju zbog isključenja u Užicu, nisam ljut na njega, u ozbiljnoj je kombinaciji za tim, ali jasno je da ne može tako da se ponaša", poručio je Rašović.

Utakmica sedmog kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 17 sati na stadionu „Karađorđe".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.