OVU VEST SU GROBARI ČEKALI: Poznato stanje Smailagića i Doužera! Evo da li će igrati protiv Virtusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 13:52

OVU VEST SU GROBARI ČEKALI: Poznato stanje Smailagića i Doužera! Evo da li će igrati protiv Virtusa

Crno-beli muku muče sa odsutnim igračima.

Košarkaši Partizana odigrali su loš meč u Zadru, poraženi su ubedljivo od domaće ekipe (84:68), a navijače tima iz Humske su dodatno zabrinule povrede Alena Smailagića i Pi Džej Doužera. 

Oba igrača su povrede zadobile u poslednjoj deonici, a kako saznaje Informer, Alen Smailagić je pod znakom pitanja za duel sa Virtus Bolonjom, dok će Pi Džej Doužer zaigrati protiv Italijana.

Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od starta sezone ima dosta problema sa povređenim igračima. Trenutno su van stroja Avramović i Trifunović, a ranije su van terena bili i Kevin Panter i Frenk Kaminski.

Crno-beli u četvrtak od 18.30 dočekuju Virtus, gde će tražiti desetu pobedu u Evroligi.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.