Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SU GROBARI JEDVA ČEKALI: Sada će im bukvalno poći voda na usta (VIDEO)

Klub iz Humske dobio je veliko pojačanje! Miroslav Radović u naredne dve sezone nosiće dres crno-belih!
Sjajni krilni fudbaler potpisaće, prema navodima “Sportskog žurnala“, ugovor na dve godine sa vicešampionom Srbije, i time ispuniti želju navijača crno-belih.
Radović je ponikao u Partizanu za koji je igrao od 2003-2006. godine, da bi potom prešao u varšavsku Legiju, čiji dres je nosio čitavih devet sezona i ostavio izuzetno dubok trag, toliko da je proglašen >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za najboljeg stranca u istoriji ovog poljskog kluba. Legiju je napustio 2015. godine nakon 228 odigranih utakmica i prešao u kineski Hebei, koji je napustio u februaru ove godine, nakon čega je pojačao ljubljansku Olimpiju. Ipak u Sloveniji je ostao tek četiri meseca. Kako je 8. juna raskinuo ugovor sa “Zmajevima”, u Partizan dolazi kao slobodan igrač.

(Youtube/PanZdzichuPL)
The post OVO SU GROBARI JEDVA ČEKALI: Sada će im bukvalno poći voda na usta (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.