OVO SE ČEKA DA BI MIROTIĆ POTPISAO: Pristao je da dođe u Partizan, ali crno-beli moraju da urade JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 14:25

OVO SE ČEKA DA BI MIROTIĆ POTPISAO: Pristao je da dođe u Partizan, ali crno-beli moraju da urade JEDNO

Hoće razliku.

Prema pisanju Informera, Partizan je za Nikolu Mirotića pripremio sedam miliona evra i dvogodišnji ugovor.

Španac je kako se navodi pristao da pređe u ekipu Željka Obradovića, ali prvo čeka razrešenje situacije sa Barselonom, koja mu je dužna 22 miliona evra.

Barselona je saopštila da želi da smanji budžet i samim tim da raskine ugovor sa Mirotićem. Ipak, problem u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čitavoj situaciji je taj što mu je katalonski gigant dužan čak 22 miliona evra, jer ima još dve godine važećeg ugovora.

Prema saznanjima Informera, Mirotić želi čitav iznos za sebe. To znači da bi pristao da mu Barselona isplati razliku u odnosu na Partizanovu ponudu, to jest, 15 miliona evra.

- Mirotić je u načelu pristao da pređe u Partizan. Imao je sastanak sa Željkom Obradovićem i veoma mu se dopao plan koji mu je predstavio legendarni stručnjak. Partizan želi da napadne plasman na fajnal-for naredne sezone, samim tim i titulu Evrolige i to je Mirotiću najvažnije. Sada ostaje najteži deo pregovora. Sjajni košarkaš želi da uzme čitava 22 miliona evra. Partizanova maksimalna ponuda je sedam miliona. To znači da bi Mirotić pristao da od Barselone naplati 15 miliona, a ostaje da se vidi koliko će katalonski gigant isplatiti - prenosi Informer.

- Partizanova maksimalna ponuda je sedam miliona evra za dve godine. Spremni su da sačekaju koliko god je potrebno da dovedu sjajnog igrača. Mnogi klubovi su od njega odustali zbog situacije sa Barselonom, ali crno-beli znaju šta bi im Mirotić doneo, pošto je reč o jednom od najboljih svetskih krilnih centara - navodi ovaj list.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.