OVO JE SRAMOTA I ZA MENE I ZA PARTIZAN: Duljaj jedva suzdržavao suze nakon bruke u Danskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 20:49

"OVO JE SRAMOTA I ZA MENE I ZA PARTIZAN": Duljaj jedva suzdržavao suze nakon bruke u Danskoj!

Crno-beli deklasirani...

Ekipa beogradskog Partizana poražena je na gostovanju u Danskoj. Rezultatom 4:0 crno-bele je savladao Nordsjeland, u okviru plej-ifa za Ligu konferencija. Nakon meča se oglasio trener srpskog kluba, Igor Duljaj.

- Pet-nula je pet nula, moglo je da bude i više. Čestitam našem golmanu koji je, iako je primio pet golova, spasao nas veće katastrofe. Ovaj rezultat, ovo je sramota. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sramota za klub, sramota i za mene lično. Klub odlučuje o mom opstanku na klupi, Partizana...oni odlučuju šta će sa mnom - istakao je Duljaj i dodao:

- Jasno je da nismo na svom nivou. Igračima koji si pojačali naš tim treba još vremena da se priviknu na naš rad, da se uklope u tim. Jasno je da se utakmica protiv Sabaha neće ponoviti.

Duljaj se potom dotakao pitanja odgovornosti.

- Ja snosim najveću odgovornost, 5:0 je sraman rezultat. Bez obzira što smo primili golove, nedopustivo je da tako prolaze 1 na 1. Kada nemate igrače koji su brzi i menjaju ritam utakmice tako. Ne tražim alibi već tako jeste, najveća odgovornost je moja. Žao mi je ljudi koji su došli da vide ovu sramotu i onih koji su gledali preko televizije... Vidimo se u Beogradu. Nemamo gde... - kaže Duljaj.

Nada?

"Imamo važnu utakmicu protiv Javora i prošli put kada smo izgubili 2:0 od mnogo slabijeg protivnika... Videli smo... Malo da se slegnu utisci i videćemo posle Javora", rekao je trener crno-belih.

Revanš meč je na programu 31. avgusta na stadionu Partizana u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.