REKAO MI JE OVO JE NAJGORA UTAKMICA: Novak komentarisao navijanje sina za Partizan, rekao mu je i šta NIKAKO NE SME DA RADI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 23:44

REKAO MI JE "OVO JE NAJGORA UTAKMICA": Novak komentarisao navijanje sina za Partizan, rekao mu je i šta NIKAKO NE SME DA RADI!

Velika pobeda crno-belih...

Prvi teniser sveta Novak Đoković sa porodicom posmatra meč Partizana i Monaka u Kneževini, a u navijanju prednjači njegov sin Stefan za kojeg je jasno da navija za crno-bele svim srcem.

Novaku je to krajnje simpatično, ali je kod nekih Stefanovih burnih reakcija morao da reaguje, jer, kako kaže, predsednik Monaka sedi do porodice Đoković tik uz teren.

To se Stefanu nikako nije svidelo, otkrio je Novak za Sportklub.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ima ih! Pored nas sedi predsednik Monaka, tako da malo ga štipnem kada pretera. Rekao mi je: "Ovo je najgora utakmica, ja ne mogu da navijam kako želim". Kažem mu, možeš, samo nemoj da govoriš "au" drugoj ekipi. Interesantno gledati ga, voli košarku, Srbija je tradicionalno zemlja košarke - kazao je Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.