OVO GROBARI NISU ŽELELI DA ČUJU: Avramović JEDNOM REČJU otkrio u kakvom je stanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 23:15

OVO GROBARI NISU ŽELELI DA ČUJU: Avramović JEDNOM REČJU otkrio u kakvom je stanju!

Sve teže za Partizan...

Košarkaši Partizana nisu iskoristili ni drugu meč loptu u seriji protiv Reala iz Madrida, pošto su na svom terenu ponovo poraženi od "Kraljevskog kluba", ovoga puta sa 85:78. To znači samo jedno, crno-beli će morati u Madrid po Fajnal for Evrolige.

Pod velikim znakom pitanja za odlučujući meč je košarkaš Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksa Avramović, koji je zadobio prelom šake na prethodnom meču Madriđanima.

Da prognoze nisu dobre, istakao je i sam Avramović nakon večerašnjeg meča. On je prolazeći pokraj novinara, na pitanje ”kako je" kratko odgovorio:

Katastrofa!

Ne zna se tačno da li se ovaj odgovor odnosio na zdravstveno ili pak emotivno stanje nakon tesnog poraza. Za odgovor ćemo morati da sačekamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.