OVO GROBARE NAJVIŠE ZANIMA: Natho OTKRIO kada će NAPUSTITI Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO GROBARE NAJVIŠE ZANIMA: Natho OTKRIO kada će NAPUSTITI Partizan!

Vezista otvorio dušu.

Dugo su se navijači Partizana pribojavali da li će već tokom zime Bibars Natho napustiti Humsku. Otkucaji poslednjih sekundi prelaznog roka, označili su ostanak iskusnog kreatora igre, čime je pao veliki kamen sa srca crno-belih pristalica. Bar do leta.

Kako Izraelac, međutim, tvrdi, ni ne pomišlja o odlasku u novu sredinu.

- Klub je tačno onakav kakav sam zamišljao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ovu fazu karijere i mislim da je ovo mesto na kojem ću ostati duže nego što bilo ko očekuje - rekao je Bibras Natho za izraelski "Gol".

Nije porpustio Partizanov virtuoz da se dotakne i teme zvane Večiti derbi.

- Sve vreme samo slušaš priču o derbiju. Derbi, derbi, derbi... I sve ti postane jasno zašto je tako kada izađeš na teren. To je neka drugačija vrsta uzbuđenja, drugačiji vajb, ništa sa čim bi mogao da uporedim. Stvarno je derbi nešto posebno - kaže Natho.

Teško odrastanje i sazrevanje kao fudbalera Natha, obeležile su porodične tragedije. Najpre su mu dva rođaka nastradala u saobraćajnoj nesreći, tri godine potom Bibras je izgubio i oca Akrama zbog njegovog srčanog udara, koji je bio glava porodice, a nedugo zatim i stric Abram je "otišao" na isti način. Izraelac je tada imao 21 godinu i branio je boje Hapoela iz Tel Aviv.

- Bio je to period od sedam godina u kojem su se ređale tragedije jedna za drugom. Bilo je to jako, jako teško vreme za mene. Bio sam dosta mlađi nego sad, manje sam toga znao o životu, još sam u velikoj meri zavisio od oca, pa nisam znao kako da se nosim sa svim. Bili su to dani kada sam umalo prekinuo karijeru, jer nisam mogao da nađem način kako da se izborim sa svim - evocirao je uspomene Partizanov virtuoz.

Pustio je Natho da vreme izleči sve, pa je iz svega izašao zreliji i mnogo jači.

- Kao da sam na bio na stepenicama, pa sam svakim novim pređenim stepenikom više oblikovao svoju ličnost. Naučio sam da se nosim sa svim, a to je mnogo promenilo moj karakter, zaokružilo me kao osobu - istakao je Bibras Natho za izraelski "Gol".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Jovana Jović (eks Jakšić).

Feels good to be back home and spend some time with friends! Had so much fun!! 💕

Објава коју дели Jovana Jakšić (@joja_93) дана 8. Нов 2015. у 5:59 PST

Wishing you all an amazing weekend 💋

Објава коју дели Jovana Jakšić (@joja_93) дана 10. Окт 2015. у 6:59 PDT

Bye bye @rolandgarros! Very sad that I have to leave so early! Today just wasn't my day but I'll keep working and stay positive! I'm already missing you and looking forward coming back next year! ❤️

Објава коју дели Jovana Jakšić (@joja_93) дана 20. Мај 2015. у 4:01 PDT

Totally enjoying on my rest day and it's good to be out of sport outfit 👗👠 #loveSunday #Dayoff

Објава коју дели Jovana Jakšić (@joja_93) дана 10. Мај 2015. у 8:32 PDT

#tbt to photo shooting for my 18th birthday 🙈 I'm totally in love with this puppy 🐶 #posers #blondy 👸👄

Објава коју дели Jovana Jakšić (@joja_93) дана 16. Апр 2015. у 9:37 PDT

Since it's Thursday I'll feel free to #TBT whole day long 🙈😂 ...Missing summer! What do you think, should I go back to blonde ? 😋

Објава коју дели Jovana Jakšić (@joja_93) дана 2. Апр 2015. у 8:34 PDT

After practice it's fun to get out of tennis clothes for a while and go out for a nice dinner #kissesfromvegas

Објава коју дели Jovana Jakšić (@joja_93) дана 22. Дец 2014. у 11:40 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.