OTKRIVENO: Evo kako je Željko Obradović SPASAO Borac od ispadanja iz ABA lige (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 12:43

OTKRIVENO: Evo kako je Željko Obradović SPASAO Borac od ispadanja iz ABA lige (VIDEO)

Zanimljiva priča.

Željko Obradović i Partizan čekaju nastavak sezone i mečeve u ABA ligi, posle nesrećnog ispadanja iz Evrolige, a Marko Marinović ispričao je kako je legendarni Čačanin spsao "svoj" Borac od ispaanja iz ABA lige.

- Željkova energija, to je van svake pameti. Imao sam priliku, možda to ne znaš, u toj ' >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona' godini kad sam trenirao Borac, on nije imao tim, došao je i pomagao nama. Nisi to video, uzeo tablu i ne da nam tablu. Stojimo sa strane, igrači trče tri sata, trče, niko ni šta ne pita. Ja stao, gledam... ja sat i 15 oni prevrću očima - sa osmehom prepričava Marinović u podkastu "Jao Mile" kod nekadašnjeg košarkaša Mileta Ilića.

Marko ne krije da je uživao u tim treninzima sa Željkom.

- Kakvu sam privilegiju imao, razumeš. To je neopisivo, milion puta sam to rekao, večno sam zahvalan, bio je na nekoliko treninga, mnogo nam je pomogao. Imali smo tu seriju da tri meseca nikog nismo pobedili, onda smo dobili Split i opstali u ligi, to je neprocenjivo - zaključio je Marinović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.