OSVETA ZA KUP: Partizan gostuje Vojvodini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 07:33

OSVETA ZA KUP: Partizan gostuje Vojvodini!

Jedan od derbija prvenstva.

Fudbaleri Partizana večeras (18.45) gostuju Vojvodinu u okviru šestog kola Superlige Srbije.

Vojvodina je nedavno porazila Partizan u finalu Kupa, pa crno-beli večeras (18.45) u Novom Sadu imaju veliki motiv da se revanširaju timu Nenada Lalatovića. Kec na Karađorđu je 2,95, iks 3,30, a dvojka 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Partizan.

Crno-beli u meč sa gostima iz srpske "Atine" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulaze nakon pobede nad RFS-om u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i može se očekivati nekoliko promena u sastavu Sava Miloševića.

Sa druge strane, "Voša" u meč maksimalno odmorna, svi igrači su spremni i maksimalno "naošteni" da na Karađorđu prikažu igru na najvišem nivou.

Ovo će Partizanu biti idealna prilika da se revanširaju ekipi Nenada Lalatovića za poraz u finalu Kupa Srbije. Podsetimo, crveno-beli iz Novog Sada bili su bolji nakon izvođenja jedanaesteraca.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.