Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2024, 18:29

OŠTRE OPTUŽBE IZ PARTIZANA: „Šerif Endiaje je postigao gol rukom u 172. večitom derbiju!“

Oni sve pokušavaju da dokažu jednim snimkom Nakon uzbudljivog 172. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, koji je završen bez pobednika rezultatom 2:2, strasti ne jenjavaju ni 24 sata kasnije. Iz Humske stižu optužbe da je gol za izjednačenje postignut rukom, što dodatno podgrevanje rivalstva između ova dva kluba. U uvodnom delu derbija, Zvezda ... Read more
The post OŠTRE OPTUŽBE IZ PARTIZANA: „Šerif Endiaje je postigao gol rukom u 172. večitom derbiju!“ appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz Crvene zvezde uzvraćaju udarac: Oštećeni smo za penal

Izvor: Danas, 10.Mar.2024

Ni crveno-beli nisu zadovoljni suđenjem na večitom derbiju odigranom bez pobednika (2:2).

Nastavak na Danas...

Crvena zvezda: Besraman spin Partizana

Izvor: Danas, 11.Mar.2024, 00:46

Crveno-beli odgovorili večitom rivalu, koji smatra da je Šerif Endijaje postigao gol na neregularan način u subotnjem derbiju.

Nastavak na Danas...

„Posledica nemoći sudijske organizacije da zaštiti najbolje sudije od najezde moćnih“: Zašto se pribegava debitantima s pištaljkom na večitom derbiju?

Izvor: Danas, 11.Mar.2024

Za sve postoji prvi put pa i to da se jedan fudbalski sudija prvi put baci u vatru večitog derbija Crvene zvezde i Partizana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.